24 augusti 2014

Vilken sommar!!!Ja jösses vilken sommar det har varit… När vi lämnade Gräsmyr loge den 27:e juni var det minus 1,5 grader. Sedan vet vi ju alla hur AC:n i bilen har fått jobba under juli månad… Nu är vi på andra halvan av augusti, 12 grader och regn här hemma i Norrfjärden.

Men vad roliga spelningar vi har haft. Trots kyla och värme, sol och regn, så har den äkta glädjen och uppskattningen från Er värmt oss hela sommaren. Vi har hunnit träffa trevliga kollegor, reparerat AC, partaja på Öland m.m. Framförallt har vi lyckats hålla turnerandet på rätt nivå så vi har klarat att bjuda på oss själva och levererat varje spelning. Nästan iaf… B-) Vi är ju trots allt människor och ibland blir man sjuk, trött, sliten i halsen osv… Men vi strävar alltid efter att göra vårt bästa och det känns som att ni förstår och uppskattar detta. Bästa publiken helt enkelt! Öland – herre jösses vad trevligt vi hade det under ”semesterdagarna” vi fick med Er. Och vilken danskväll det blev! TACK!!! Malung – det är ju inte klokt vilken kärlek. Jag tror klockan var 02.50 när vi gav upp… TACK!!!

Ja sommaren är ju inte slut än. Vi ska ut denna vecka innan vi får en liten semesterperiod i början av september. Vi börjar i morgon, tisdag med Nor – denna härliga dansloge strax utanför Järvsö. Där är det ju alltid bra danskvällar. På torsdag besöker vi Hågelbyparken i Tumba. Trots värsta skitvädret har vi alltid haft grymma kvällar där. Fredag rockar vi upp värmen på Kungälvsparken, vi har ju nästan haft Kungälv som ett andra hem senaste åren. Alltid kul och komma tillbaka dit. Vi avslutar på lördag på ett alldeles nytt ställe för Expanders. Ekliden – Västra Harg. Strax utanför Mjölby/Mantorp hittar vi denna Folkpark. Jag hoppas Ni kommer dit och visar att det är helt rätt att satsa på danskvällar där även i framtiden! 😀

Direkt efter giget på Ekliden drar jag och frugan till lite varmare breddgrader i en vecka. Ska bli skönt att ladda batterierna, det behövs eftersom hösten är fullmatad med spelningar. Vi ser fram emot detta och jag hoppas ni fortsätter följa oss på våra resor runt vårt avlånga land.

Några bilder bjuder vi också på, håll till godo. 😀

Stora kramar från mig till Er!
Jan-Åke