30 december 2014

Tack Philip!Detta år har varit fantastiskt, på många sätt. Men tyvärr slutar det kanske inte så roligt som vi hade önskat. Under en längre tid har turnélivet slitit för hårt på Philip och hans livssituation. Fungerar inte familj ett så är det omöjligt att få familj två att fungera. Men det är så klart oerhört tråkigt både för oss i Expanders och för hela denna bransch att förlora en så duktig sångare med så fin röst. Dessutom en fantastisk människa på alla sätt – ärlig, positiv, rolig, tokig, spel-kung, oerhört snäll, helt enkelt en kille man kan lita på i vått och torrt. Sådana människor växer inte på träd, vi lovar!!!

Livet måste dock gå vidare och Expanders har än så länge inga planer på att sluta turnera. Vi har i detta nu inte klart med någon ”fast” sångare så vi passar på att skicka ut en uppmaning till alla duktiga sångare i vårt land att söka ett roligt arbete! Tills vidare kommer David Lundberg – som ställt upp för oss i ur å skur – att vikariera med oss.

Passa på att tacka Philip för hans nästan tre år långa session i Expanders. Ni hinner höra och se honom fyra gånger till innan han lämnar vårt lilla kapell. Den 2/1 är vi på Borgen i Norrköping, 3/1 spelar vi nonstop med Kindbergs på Parkhallen i Borås, 4/1 rockar vi loss på Parken i Gävle och slutligen den 5/1 spelar vi nonstop med Zlips på Folkets Hus i Umeå! Hoppas ni kan medverka vid något av dessa tillfällen. 😀

Philip har skrivit några rader som kommer här:

Hejsan,

Jag har spenderat ungefär 3 år med det fantastiska dansbandet Expanders. Jag har lärt mig väldigt mycket och har fått minnen för livet! Jag har fått träffa massor av fantastiska människor och fått uppleva ett glatt dansbands-Sverige. Det har varit en spännande resa som tyvärr nu tar slut för min del. Jag har bestämt mig för att i och med detta brev slänga in handduken och önska all lycka till grabbarna i Expanders, min andra familj skulle man kunna säga. Det är ett väldigt svårt beslut, men som min livssituation ser ut nu så funkar inte turnélivet helt enkelt. Och det är som alla vet väldigt svårt att hitta nya medlemmar till ett sådant duktigt och kompetent band. Så stötta grabbarna i detta nu! Det kommer att bli sjukt bra!

Jag vill tacka alla dansare som visat ett leende varje gång man träffats och alla fina minnen som skapats. Jag kommer att sakna er där ute!
Även ett tack till alla kollegor! Det har varit så fantastiskt kul att få lära känna er och hoppas att vi ses igen!
Och tack till alla fina kommentarer och positiva saker som sagts.
Tack Jan-Åke, Nils och Alexander, för den tiden vi haft! Jag kommer att sakna er! Och även tack till  Mårten, Simon och David!

Min sista turné med Expanders kommer att äga rum den 2:a-5:e Januari, så jag hoppas att jag kommer att få se några av er då!

Jag önskar er alla mycket glädje! Ha det riktigt bra så ses vi kanske snart igen någonstans i Sveriges avlånga land 🙂

Puss och Kram

/Philip, Philypee, Phille, Poodi and his Magnussaunsers

 

Vi vill uppmana sångare/gitarrist som är intresserad av att turnera och spela musik att söka tjänsten hos oss. Maila till janake@expanders.se så tar vi mer detaljer via mail.

Ha ett riktigt Gott Slut och ett Gott Nytt År så hörs och syns vi 2015! 🙂

Med vänlig hälsning,

Expanders