29 april 2009

Skövde 090409!

Etiketter: SkövdeSkärtorsdag och en lååång resa till Skövde. Vi skulle spela på ett ställe som heter Valhall där vi aldrig varit förut så det var lite spännande. Alltid kul med nya ställen. Denna gång i dansklubben Candanzas regi.

Per hann knappt komma hem från Verbier där han varit och spelat after-ski i ca 10 dagar. Han kom hem och packade om väskan sen var det bara att hoppa in i turnébussen för en lite längre turné. Härligt! Tyvärr så hade han dragit på sig lite hosta och var efter många spelningar hes och dålig i halsen. I ärlighetens namn trodde jag aldrig han skulle fixa hela påskhelgen men tro det eller ej, rösten blev bara bättre å bättre så på söndagen var han helt okej i rösten igen.

Efter en lång resa så kom vi fram till ett riktigt fint vårväder i Skövde. Nästan rena rama sommarkänslan. Lite brådis var det men vi hann precis plocka upp grejerna, få oss en snabb dusch och en kopp kaffe. Vi körde igång och det var väldigt glädjande att se en del bekanta ansikten som kom ut på dansgolvet. Många nya bekantskaper också så det blev en riktigt trevlig kväll tycker jag. Det hade väl kunnat vara lite mer folk men alla som var där såg ut att ha det kul och det hade vi också.

Lite bilder blev det också. Jag har även fått bilder av Sören Zakariasson (www.beanz.se) och dom kommer jag lägga ut på vår foto sida här på hemsidan. Tack till en mycket fin service av alla ansvariga i dansklubben. Vi kände oss välkomna och vi kommer gärna tillbaka!!! Kramar / Jan-Åke