21 september 2015

PangsommarKära dagbok,

Pangsommar! Det är ett bra ord för att beskriva de senaste månaderna. Skitkallt i början förvisso, men den kärlek som alla ni dansare skickade till oss på scenen höll oss varma.

Sommaren började med att vi fick lära känna två helt makalösa (och likaledes vansinniga) journalister, Johanna Hövenmark och Linda Wikström. Jag fattar inte hur ni stod ut med att sova i bilen och följa efter oss i fem dygn, vi i bussen har åtminstone sängar. Jag hajar fortfarande till varje gång jag ser en Ford Galaxy i backspegeln. Det blev ett fantastiskt fint reportage om dansbandsbranschen.  Ärligt. Och förjädra vackert. Är ni nyfikna på den ocensurerade sanningen, klicka här:

http://social.ntm.eu/dansband/kapitel1

Vi har haft väldigt roligt på våra spelningar i sommar och det har alltid varit en mycket bra stämning, redan från start. Jag menar, att få applåder och jubel innan man ens har börjat spela… Galet.

Första repet som jag och Björne hade med Tony i våras, kände vi att vi var något väldigt bra på spåren och nu, så här 68 spelningar senare kan jag bara konstatera att vi hade rätt. Nu är det full fart framåt som gäller. Nästa turné bär det av till Norge, vi ser verkligen fram emot att sprida lite tunggung till våra grannar i väst.

Hörs hej!

//Nils