29 december 2009

Nyårsafton!

Etiketter: Piteå StorforsenSom ni säkert läst så har ju Per och Simon slutat nu och vi kommer den 23/1 ha premiärspelning på Piteå Folkets Hus med de nya medlemmarna. Men vad händer då på Nyårsafton och Trettondagsafton???

Jo jag har på skoj sagt att det på Nyårsafton blir ”Expanders old star team”!!! 🙂 Majsan som var med oss mellan 1997-2004 är med och sjunger ett pass då även Håkan (1987-2009) hoppar in och gästspelar på el-basen. Greger (1987-2006) kommer vara med hela kvällen och Henke (1999-2004) bakom trummorna likaså. Mårten är självklart med som vanligt efter första passet och mig får ni dras med hela kvällen… 😉 Det ska bli otroligt roligt och nostalgi fullt. Jag ska erkänna att vi haft ett välbehövligt pass i replokalen. En del av låtarna Maria ska sjunga var det ju faktiskt vääääääääääldigt längesedan vi spelade… 🙂 Efter första passet återgår vi till Expanders lite mer aktuella repertoar med en del inslag av några gamla godingar Greger sjöng när han var med. Men Greger har såklart tränat in den ”nya” repertoaren också. Otroligt roligt ska det bli! Alla är laddade och ser fram emot en toppen kväll på Hotell Storforsen. Jag hoppas vi ses så vi kan skåla in 2010 tillsammans. Välkomna!

På trettondagsafton kommer dom numera riktigt rutinerade vikarierna David och Henke vara med. Vi spelar ”som vanligt” på Pite havsbad denna kväll. Återigen med ett återuppstått Storstryk som också gästas av Shirley Clamp! Och i puben underhåller Nalta Rhytm Boys. Av erfarenhet så vet vi att det blir mycket folk. Och då menar jag myyyyyyyycket folk, man kan säga knökfullt! Det är jätteroligt att denna kväll har blivit så populär och jag kan utlova rejält drag under galoscherna och varma pannor. Det kommer – som vanligt – att bli en riktig höjdarkväll så köp förköpsbiljett och kom i tid så ni inte missar denna angenäma afton!!! Vi ses väl?!?!

För övrigt så hoppas jag att ni alla har haft en riktigt God Jul! Jag passar på att önska er ett Gott Slut på 2009 så ser vi fram emot ett spännande 2010. Jag kan meddela att vår nya sångare och trummis är riktigt sugen på att komma ut och spela så det ska bli jätteroligt att få komma igång med de nya grabbarna… Kram på er! / Jan-Åke