13 april 2011

Nu händer det grejer!Här har det inte hänt mycket den senaste tiden, men det skall det bli ändring på!

Vi har i Expanders haft ett litet bandmöte och omstrukturerat bl. a lite arbetsuppgifter i bandet. Då Jan-Åke inte kan sköta all logistik osv själv så har jag, Mårten fått ta över ansvaret för Hemsidan! Jag skall försöka uppdatera bloggen och fotoalbumet mer kontinuerligt än vad som tidigare skett.

Roliga saker händer, och roliga saker har hänt.

Jan-Åke har gift sig!!! Jag tycker alla kan passa på att gratta honom, och lära sig att han heter Glavén i efternamn. Japp, Jan-Åke Glavén.

Andra roliga saker är att vi till slut ska få till nya affischer. Vi skall nu på lördag fotografera oss till dem. Kul! Varför inte då också passa på att skaffa lite nya, snygga kläder till foto och sedan som spelkläder?

Mer saker händer. Gammbussen är inne på rep och skall lappas ihop och sedan säljas bort. Detta till fördel för sprintern som inom en snar framtid skall in på ombyggnation. Det är många timmar vi suttit i hyrbil och fått våra ryggar och psyken sakta men säkert nedbrutna.  Så det är en efterlängtad sprinter som skall bli klar.

Turnéat har vi också hunnit med en del! Fram och tillbaka till ”södern” har det blivit. Stockholm, Orsa, Ludvika, Borlänge och Gävle. Blev det i Mars månad. Hyfsat många mil. Nu här senast så har vi haft lyxen att få spela i Lule och nu till helgen blir det på hemmaplan! Detta är man inte bortskämd med! Kolla in fotoalbumet. Jag slänger in lite bilder från Mars!

På snart återseende /Mårten

viagra