18 februari 2015

Expanders nya sångare!Det är med stor glädje vi presenterar vår nya sångare!

Han som tar över mikrofonen i Expanders heter Tony Westland. En rutinerad herre från Gävle som varit i dansbandsbranschen förut men har de senaste åren jobbat som barpianist/pianoentertainer. Han är en begåvad musikant och kommer att traktera både akustisk gitarr, elgitarr och klaviatur! Blir lite annorlunda men väldigt kul att få tillbaka lite live-piano i Expanders.

Premiär för Tony kommer att ske den 6/3 då vi spelar på Hallunda Folkets Hus i Stockholm. Det ska bli spännande och gå en liten ny era till mötes. Vi kommer självklart behålla den profil och ”anda” som Expanders har arbetat upp men kommer att förändra lite i repertoaren med lite låtar som Tony känner sig bekväm med.

Fram till premiären så är vår fantastiske vikarie David Lundberg med oss. Vi passar på att skicka ett stort TACK till David för att han återigen på ett formidabelt sätt har kunnat hjälpa oss i denna övergångsperiod.

Här kommer en liten videosnutt med Tony att hålla till godo med till vi ses i Hallunda den 6/3! 😉 Stora kramar till Er alla och så hoppas jag vi ses framöver!

/ Jan-Åke, Nils, Alexander, Tony