Blogg

Senaste

13 april 2011

Här har det inte hänt mycket den senaste tiden, men det skall det bli ändring på! Vi har i Expanders haft ett litet bandmöte och omstrukturerat bl. a lite arbetsuppgifter i bandet. Då Jan-Åke inte kan sköta all logistik osv själv så har jag, Må (Mer…)

03 mars 2011

Tiden går fort när man har roligt! Första bloggen för året, skam på torra land… Turnéplanen uppdateras dock lite mer frekvent och där händer det grejer hela tiden verkar det som. 🙂 Vi har haft ett mycket roligt 2010 då vi fått spela ih (Mer…)

16 december 2010

Då var det dags för 2010 års sista turné innan Expanders tar lite julledigt. Luleå, Sundsvall, Örnsköldsvik och Gävle ska läggas till handlingarna… Vi börjar på torsdag med att besöka Cleo i Luleå igen. Dom satsar ju på lite danskväll (Mer…)

24 november 2010

Här är lite bilder från första dansen i Baggböle vi spelade på i somras. Det är Peter Sundkvist som rår om logen som har fotograferat och snällt delat med sig av bilderna. Tack Peter! Det är alltid trevligt att komma till Baggböle. Bra publik o (Mer…)

19 november 2010

Många mil har det blivit. T ex Piteå - Jönköping, nästan 120 mil enkel resa. Detta med tre helt underbara(?) människor bredvid sig i bilen. Den tredje till den femte lirade vi tre dagar i sträck, med start på hemmaplan i Pite. En aningen speciell, (Mer…)