Blogg

Senaste

11 september 2012

Äntligen!!!

Kategorier: Blog nyheter

Helt otroligt! Vår nya CD-skiva, Expanders – Studioversionen, är äntligen klar. Skivreleasen ägde rum i fredags på dansmaran i Örnsköldsvik. Vi har under flera år nu fått höra: -Varför har ni ingen skiva? Och vi har tyckt att det varit li (Mer…)

30 januari 2012

Hej kära vänner, kollegor, arrangörer och alla jag känner. Expanders firar 25 år 2012! Jag trodde inte det var sant när jag blev påmind om detta av en journalist från tidningen Får Jag Lov. Det känns helt otroligt. Mycket vatten har runnit under (Mer…)

20 september 2011

Sommaren har gått och Expanders har haft många superkvällar på landets dansbanor. Vi vill tacka alla underbara människor som dansat till oss och hoppas att vi ses många gånger i höst och den stundande vintern. Först ett viktigt meddelande inför (Mer…)

24 juni 2011

Hej alla underbara Expanders-fans och alla ni andra också… 🙂 Vi vill önska Er alla en trevlig midsommar!!! Hemma vid har vi haft ett riktigt fint sommarväder. Kvällen på Käcktjärn i Piteå den 10/6 blev en av dom varmare tillställningarna (Mer…)

12 maj 2011

Det har blivit en del turnéande på sistone, å mer kommer det bli. Förra turnén drog vi ner till södern, först ett stopp i Sundsvall där vi spelade på parken. Lite glest på golvet, men en trevlig kväll! Sedan psykkörde vi ned till Vänersborg f (Mer…)