Blogg

Senaste

Hej allihopa! Vi vill meddela Er alla att det sker lite förändringar i Expanders. Vår basist Mårten har efter 4,5 år beslutat sig för att lämna oss för att fokusera lite mer på sin familj. Livet har sina vändningar och turnélivet är tungt när (Mer…)

Äntligen tar jag mig tid till att skriva en liten blogg om Guldklaven! När jag fick veta att jag var en av de tre nominerade till Guldklaven som ”Årets musiker” blev jag helt paff. Satt på Arlanda och skulle flyga hem från en turné då L (Mer…)

06 juli 2013

Jan-Åke har blivit förärad en nominering som Årets Musiker i Guldklaven – dansbandsbranschens Grammis. Det är en stor ära och vi skulle bli jätteglada om ni vill rösta! Rösta på Jan-Åke genom att ringa 099-321 17. Tack för Ert stöd!

04 juni 2013

Ny hemsida!

Kategorier: Blog

Hurra hurra hurra! Nu är vår nya hemsida klar. Vi själva säger wow vad snygg den blev. Vad säger ni? 🙂 Stort Tack till min fru och grabbarna på Wiseweb som så proffsigt fixat vår nya sida. Vi kommer självklart fylla på allt eftersom med mer m (Mer…)

Det smärtar i själen och behöva meddela att en av de absolut bästa trummisar jag spelat med nu måste lämna Expanders. Simon är redo att gå vidare mot nya mål här i livet. Turnélivet är väldigt speciellt och sliter hårt på kropp och själ. J (Mer…)