Blogg

Senaste

Hallå alla därute! Nu är det skamligt länge sedan vi tog oss tid att skriva här… Men vi måste göra Er uppmärksamma på det oerhört fina reportage om oss som publicerades i måndags (22/6-15). Ett helt nytt digitalt format presenterat av Nor (Mer…)

18 februari 2015

Det är med stor glädje vi presenterar vår nya sångare! Han som tar över mikrofonen i Expanders heter Tony Westland. En rutinerad herre från Gävle som varit i dansbandsbranschen förut men har de senaste åren jobbat som barpianist/pianoentertainer. (Mer…)

30 december 2014

Detta år har varit fantastiskt, på många sätt. Men tyvärr slutar det kanske inte så roligt som vi hade önskat. Under en längre tid har turnélivet slitit för hårt på Philip och hans livssituation. Fungerar inte familj ett så är det omöjligt (Mer…)

24 augusti 2014

Ja jösses vilken sommar det har varit… När vi lämnade Gräsmyr loge den 27:e juni var det minus 1,5 grader. Sedan vet vi ju alla hur AC:n i bilen har fått jobba under juli månad… Nu är vi på andra halvan av augusti, 12 grader och regn h (Mer…)

Tadaaa! Som ni ser har vi nu uppdaterat hemsidan med nya fräscha top-of-the-line-bilder. Inom kort kommer ni även få se våra nya affischer runt om i landet. Självklart är det helt vanliga, normala, traditionella dansbands-affischer. Varför skulle v (Mer…)