Blogg

Senaste

20 februari 2009

Hej allihopa! Så var då vår nya hemsida uppe. Vi är jättenöjda, hoppas ni också blir det. Ikväll så spelar vi på Folkets Hus i Ersboda – Umeå. Det var ett tag sedan vi var där och det ska bli så roligt att spela där igen. Speciellt eft (Mer…)

19 februari 2009

Ny hemsida

Kategorier: Blog nyheter

Kära vänner, kollegor, danspublik och alla ni därute som besöker Expanders på nätet. Äntligen är vår nya hemsida klar. Det är med glädje jag skriver dessa rader eftersom jag tycker att vår webmaster Joel Sundkvist återigen har lyckats med att (Mer…)

11 februari 2009

Norrlandsgig

Kategorier: Blog nyheter

Hej allihopa! Ja nu har 2009 kommit igång. Vi har hunnit med en del spelningar under det nya året. Som vanligt så blev det helt sanslöst med folk på Pite havsbad å den traditionella festen där på trettondagsafton. Tack alla ni som kom dit och höl (Mer…)

11 februari 2009

Nytt år igen

Kategorier: Blog dagbok

Så var det nytt år igen… 2009 är här och vi vill önska alla en God fortsättning! Vi hade en riktigt trevlig kväll på Hotell Storforsen under nyårsaftonen. Vi blev – precis som förra året – väldigt fint mottagna av den vänlig (Mer…)

01 februari 2009

Jo, Peter har lämnat oss efter 2,5 år som sångare och gitarrist. Han kommer fortsätta att musicera men i lite andra konstellationer. VEM TAR ÖVER? Jo, här till höger kan ni se bild på Per Normark från Kåge i Västerbotten. Han är inte med på (Mer…)