Blogg

Senaste

21 november 2016

Egentligen är det helt omöjligt, men om man ska titta i kalendern så säger den att Expanders har förgyllt tillvaron för dansare och livsnjutare i hela 30 år år 2017! Helt sjukt!! MEN – eftersom det verkar vara kalla fakta så måste det ju f (Mer…)

07 oktober 2016

Det är med stor glädje och stolthet vi kan berätta att nytt Expandersmaterial nu finns på Spotify!   Dessutom med bl.a. Tony vid författarpennan. Så kul. Lyssna, dela, digga, dela… Vi är så glada att första singeln äntligen är klar o (Mer…)

Att vara pappa, samtidigt som man är turnerande dansbandsmusiker är något jag har fått uppleva under år 2015. Aldrig trodde jag väl att livet skulle kännas så annorlunda. Men med min bara tio dagar unga son så startade turnerandet i januari 2015. (Mer…)

17 november 2015

Oktober

Kategorier: Blandat Blog dagbok

Oktober månad! Vilken fest det har varit! Många roliga spelningar, trevligt bemötande och fantastisk publik.   Vi startade med pang och brak tillsammans med våra kära vapendragare i Casanovas. Alltid ett sant nöje! Att vi dessutom delade scen (Mer…)

21 september 2015

Kära dagbok, Pangsommar! Det är ett bra ord för att beskriva de senaste månaderna. Skitkallt i början förvisso, men den kärlek som alla ni dansare skickade till oss på scenen höll oss varma. Sommaren började med att vi fick lära känna två hel (Mer…)