Brev från Greger

GREGERS AVSKEDSBREV TILL ALLA ER DÄR UTE I VÄRLDEN…

Kära publik, kollegor, vänner med flera…
Efter 19 år som medlem i Expanders har jag nu gjort min sista spelning med bandet. Jag har valt att sluta som heltidsmusiker för att få vara familjen nära och vara med när mina barn växer upp. Visst känns det vemodigt att sluta spela när det varit min stora dröm att få stå på scenen ända sedan jag var 5 år. Beslutet var svårt att fatta, men jag har missat så mycket av det sociala livet med familj, släkt och vänner att det här känns rätt till slut.

greger

Men Herrejösses vad roligt det har varit! Alla galna minnen med mina bästa vänner i bandet. Det är svårt att beskriva hur extremt tokigt gäng vi har varit när ingen sett på. (och ibland när andra sett på….) Sådant som kudd-krig, fis-krig, vatten-krig, tejp-krig och allmäna våldsamheter är ju vanliga tidsfördriv under dansbands-turnen. Humor har nog varit lika stor drivkraft som musiken i det här gänget!

Jag kommer att få enorma turne-abstinens framöver, det är jag helt säker på. Så bli inte förvånade om jag dyker upp som medföljande tokskalle på kommande turneer! Om väglaget tillåter kanske Håkan låter mig köra lite buss rentav…..

Det jag kommer att sakna mest är dock tiden man stod på scenen varje kväll och fick möta publiken. Känslan efteråt när man klev av scenen blöt i svett och visste att man gjort ett bra jobb. Ingen kick är större, och jag skulle kunna spela extra-nummer hela natten om vi bara hade låtar så det räckte!

15

Jag vet inte riktigt vad jag kommer göra i framtiden, men jag funderar på att studera om inget annat dyker upp. Musiken kommer jag aldrig att lämna helt! En musiker måste äta, sova och spela, det är liksom grundläggande!

Jag kan inte namnge alla människor jag skulle vilja tacka för tiden som har varit, så jag får väl säga så här……..

Stort tack till alla underbara dansare, musiker, arrangörer, bokare och alla jag mött och lärt känna under åren som gått. Jag kommer att minnas er länge… Ett speciellt tack också till min familj, släktingar och Bodensläp som har stöttat och hjälpt Expanders under alla år!

Sedan vill jag tacka alla tidigare medlemmar: Danne, Micke, Petra, Maria, Jeff, Henke och Helena för den tid vi fick tillsammans!

Sist vill jag framför allt tacka Håkan, Jan-Åke och Simon för det sista och mest sanslöst roliga året. Vilka minnen!!!! Ett stort lycka till Expanders med nya suveräna sångaren Peter Stenlund i spetsen! Det låter KANONBRA !!! Kör hårt!

Mvh: Greger

Så här minns vi Greger… 😉