Expanders – Play That Rock ’n’ Roll

Kategorier : Music

Releasedatum: 28 januari 2017

Beskrivning

EXPANDERS KNOCKAR SIN PUBLIK MED ETT FANTASTISKT ALBUM
Nysläppta albumet ”Play That Rock 'n’ Roll”, slår både danspublik och arrangörer med häpnad! Med ett par originallåtar av bandets sångare Tony Westland har Expanders med sitt nya album ytterligare stärkt sitt redan starka varumärke.

EGEN STIL HAR LETT TILL FRAMGÅNG
Utan en enda traditionell ”dansbandslåt” på repertoaren är Expanders sedan ett par år fullbokade på Sveriges dansbanor. Ledord som beskriver bandet är ”blues - country - rock ’n' roll” - allt finslipat för att fungera perfekt att dansa till. Med den efterlängtade CD:n kan man nu även lyssna till det oerhört populära bandet dygnet runt om man vill!

Med tanke på den breda repertoaren och bandets omtalade kompetens så vet vi att Expanders nya album kommer spelas friskt runtom i landet. Skivan har redan blivit hyllad av publiken. Dessutom är bandet sedan januari ytterligare förstärkt med nya basisten och sångaren Jörgen Sandström, med många år i branschen i band som Jannez och Shake.

Citat från den lyriska publiken:
* Bästa skivan ever!!!… Om du inte redan har köpt den- GÖR DET!! Den är värd varenda krona!!…”
* Denna underbara skiva av en av mina Största Favoriter i Dansbandssvängen EXPANDERS
* Kommer att gå varm i Bilen garanterat!!!!!
* Herre vad det svänger !!!!
* Faan, det här var så bra så jag var tvungen sluta dansa. stod kvar på dansgolvet och bara lyssnade…”
* Det går ju inte att stå still när man hör er musik!”
* Nä idag åkte jag hit för konsertens skull, jag dansade inte en enda låt.”
* Jag åkte hem och lyssnade på originalet med Coldplay men Er version var ju mycket bättre.”

CD-skivan kan ni självklart köpa av oss på våra spelningar. Du kan även beställa den direkt av oss. Gör så här: Skivan kostar 150kr och porto är 35kr. Sätt in 185:- på bankgironummer: 5163-1133. Skriv CD-skiva, namn och adress. När jag fått meddelande från bankgirot att pengarna kommit in och jag ser namn å adress så skickar jag skivan. Så enkelt, så bra, så smidigt, så skönt – samtidigt!

Play That Rock 'n' Roll